Om oss

Paths of Norway skal tilby idrettsartikler med god kvalitet og lav pris til fotball og håndballklubber i hele Norge slik at klubbene kan fokusere på det som foregår på banen i stedet for utenfor banen.
 
Alle ildsjelene og lederne i et idrettslag vet at det brukes mye penger på utstyr, og som en følge av det så bruker de mye tid til å vurdere og utføre måter å øke inntekten på.
Dugnadsånden er ikke som den en gang var. Ildsjelene i idrettslaget har ofte utfordringer med å få medlemmer til å delta på dugnader, og da kan det være lurt å fokusere på å redusere kostnader i stedet for å øke inntektene.
 
Lederne i idrettlaga må selv ta standpunkt til og avgjøre hva som betyr mest, om de vil betale opptil dobbelt så mye for et kjent merkenavn eller om de tørr å prøve Paths of Norway sine produkter og design.
 
Vi har alle varer på lager og sender normalt varene dagen etter bestilling. Unntak kan være store ordrer av spilledrakter med trykking av nummer/tall/reklame. Frakt kr 170,- uavhengig av størrelse på ordre. Unntak er kjøp av kun isposer. Her kommer det et frakttillegg som beregnes manuelt. Ta kontakt.
 
Ring oss gjerne på telefon 48 42 61 63 for en uforpliktende prat.