For å kunne holde ballen i et godt grep er gode keeperhansker et must for alle keepere. Paths of Norway tilbyr keeperhansker med godt grep i all slags vær. Hanskene har lufting mellom fingrene.
 
Ofte må barnekeepere ta til takke med hansker av dårligere kvalitet enn voksne keepere. Barnekeepere fortjener å ha like gode hansker som voksne, derfor har Paths of Norway sine keeperhansker samme kvalitet uavhengig av størrelse. Hanskene fås i hele størrelser fra størrelse 4 til og med 11.
 
Keepere opplever ofte at det blir dårlig lukt av keeperhanskene når de har brukt dem en stund. Når lukten blir for ille kan det være en utfordring å få vasket ut lukta.. I og med at Paths of Norway har sitt eget merke og importerer direkte fra produsent så kan vi i tillegg til god kvalitet også tilby meget god pris på hanskene. Da blir det enklere å ta avgjørelsen om å få skiftet ut de illeluktende hanskene.
 
Hanskene er spesiallaget for Paths of Norway og har et kult design og farge. Hanskene er designet med reinsdyrgevir og logoen til Paths of Norway.